HMLI – Hazardius Marine Life Injuries

A DAN HMLI programja nélkülözhetetlen segítséget nyújt a leggyakoribb búvárbalesetek esetén. Ezek a balesetek a veszélyes tengeri élőlények által okozott sérülések. Vannak élőlények, melyek harapásukkal, vágásukkal, vagy szúrásukkal okoznak sérülést, vannak olyanok, melyeknek mérge okozhat komoly problémákat és sajnos olyanok is, melyek e két fegyvert egyesítve jelentenek komoly veszélyt számunkra. Ezen a tanfolyamon megismerkedünk a veszélyes tengeri élőlényekkel, az azok okozta sérülések elkerülésével, vagy ha már megtörtént a baj, akkor az ellátásuk módjaival. Más ellátást igényelnek a harapott sebek, melyek komoly vérveszteséget okozva veszélyeztetik a búvár életét és mást azok, akik neorotoxinjaikka okoznak fájdalmas hámsérüléseket, rosszabb esetben keringés vagy légzésleállást. Megismerkedünk a BLS és Oxigen tanfolyamokon tanult technikák specializált alkalmazásával, melyek ilyenkor is jól adaptálhatóak.

Mivel ismerkedünk meg itt?

A veszélyes tengi élőlényekkel.

A sérülések típusaival.

A mérgek hatásmechanizmusával.

Jelekkel és szimptómákkal.

A kezelések módjával.

Tanfolyami paraméterek:

Ajánlott előfeltétel a BLS és OP, vagy BLSD minősítés

Ajánlott ismétlés 24 hónapKötelező a Stress & Rescue tanfolyam előtt – Költségek: Tandíj + Oktatási anyag + Igazolvány díj 65 €

Ha jelentkezni szeretnél, vagy érdekel a tanfolyam, de kérdésed van, kérlek írj! Kattints a facebook profilomra és jelölj ismerősnek. Ezután ott a legjobb, ha írsz, mert azt naponta többször is nézem.
 

Olvasnék még erről a világról!

 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük